Darling


sötnos


HELLO!!

Nu är det helg IGEN =)
Jag tjatar om dessa helger, men dom är ju så härliga.
Igår var jag och maria och gjorde teoriprovet till skoter...vi klarade det båda, jag hade ett fel som jag nu håller på att störa ihjäl mig på.....men det var en rätt luddig fråga och alternativen väldigt lika, så jag ska försöka komma över min bitterhet över den skitfrågan.
I övrigt var jag och anna och tränade igår på morgonen och sen var jhos anna och surrade med henne och sarah, det var riktigt trevligt och jag behövde komma hemifrån för jag var såå sjukt trött.

Farmor margareta var här med william igår medans jag gjorde teoriprovet, för henrik var hos heikki och skruvade i skotern, allt hade gått lika bra som vanligt =)

William blir piggare och piggare men är fortfarande snorig och har lite dålig matlust =(
Han är så duktig och går mest hela tiden, kryper ganska sällan nu, eller iaf mindre och mindre för varje dag. Och nästa lördag fyller våran prins 1 år, jag kan inte fatta att tiden gått så fort.

Idag ska jag och william åka till bettan och käka lunch, vi ska även höra om maria vill följa med =)
Henrik ska eventuellt köra lite skoter om det blir lite varmare, men nu kikar solen fram ser jag och då blir det snabbt varmt, den värmer ju otroligt mycket nu på dagarna.

Imorgon ska willim få sova över hos mormor så vi får sovmorgon på söndag, det behövs kan lova, eventuellt så blir det lite vindrickande med maria på lördags kvällen =)

Seg

Jag har varit lite seg på att uppdatera bloggen på kvällarna, men det har varit så mycket annat nu känns det som.
Igår var anna och hälsade på oss och surrade skit =)  Henrik var och körde skoter med johan och en till kille, det var ju verkligen kanonväder. Dock klantade johan sig och stukade båda fötterna så han var tvungen att avsluta sin skoterkörning, henrik och den andra killen fortsatte ett tag till....tills..henriks skoter började vibrera konstigt så jag fick hämta honom i gäddvik med släpet...suck. Hur kan så nya maskiner rackla så mycket hela tiden?! Det är klart att det beror ju kanske på hur man kör också =)

När vi kommit hem tog vi det lugnt ett tag och sen gick vi ut och skottade lite och william red på dibbe i stallet och ramlade på en utav katterna så den vart livrdd =) haha...   på kvällen for jag och tränade med anna. Känns lika bra varje gång =)

William mår väl helt okej nu, han har fortfarande snuva och lite hosta, men ingen feber. Hoppas att han blir helt frisk snart så vi kan vara ute mycket i det vackra vädret.

Här gnäller jag till mamma..fast inte riktigt med den "värsta gnällminen" haha


Mysigt med en sovande william i famnen...det händer inte ofta


Sjuklingen somnade sittandes i mammas famn, då är man trött


Heikki och william myser i soffan


Sjukling

Igår hann jag inte med att skriva. Jag fick en sovmorgon till kvart i nio (riktigt skönt) sen när vi duschat och gjort oss iordning så åkte vi in till stan för att köpa lite medicin till våran sjukling och byta hans skor på Din Sko,köpte ju nämligen ett par nya skor till honom men dom var så svåra att få på, så vi bytte till ett par bättre skor för williams fot, det blev ett par väldigt lätta gortexkängor, super fina =)

När vi var klara i stan åkte vi vidare hem till johan och hälsade på, drack kaffe och kollade på skotrar på blocket, jag ska få en egen skoter nästa vinter =)
Efter en stund hos johan så skyndade vi hem och gjorde klart i stallet, skottade lite snö och tiden drog iväg något kolosalt, jag hängde inte alls med, så tio i fem började jag med maten och då blev det lite bråttom för att maria skulle hämta mig halv sex för att fara till skoterkursen, vi håller ju nämligen på att ta skoterkort nu. Vi var på första träffen/lektionen igår och det var faktskt roligt, och positivt överraskade blev vi när vi fick veta att kursen är klar på en vecka =)...skööööönt att slippa hålla på i typ fem veckor som dom flest kurser verkar vara.

JO.. william har ju blivit förkyld..stackarn snörvlar och hostar lite. Mest snorig faktiskt så vi kör hårt med nässpray här =)
Han har ju även kommit på när mamma daltar med honom, han kommer och gnäller lite och sen när jag säger: Oj vad det är synd om william, är du sjuk...osv...då lägger han på en jätte rolig min på ansiktet och ser såååååå ynklig ut (tror han) =) hihihi

Jag lägger upp några bilder också..det var ett tag sen nu.

Det var den helgen

Och det har varit en riktigt bra helg. Igår kom som sagt beata och markus hit och åt middag med oss, drack en massa vin och jobbade i källaren, eller markus och henrik jobbade i källaren med rör och element.
Det blev en hel del vin och jag och beata var uppe till ca fyra och markus och henrik till fem tiden.
Jag steg dock upp med william tjugo i sju, så jag var en aning trött då. Har dock inte kännt mig trött under dagen men nu känner jag att tröttheten börjar falla på.
Jag ska iaf hålla mig vaken och spela bingo lotto =) Maria kommer hit och ska spela med oss och eventuellt lars också.
Känns som att det varit folk här hela dagen, men det har bara varit trevligt =) markus och beata, heikki, mamma, pappa, amanda, och nu farmor margareta.

William är så duktig och lite farlig också, han börjar klättra på saker och drar omkring på sin lilla stol...ställer den mot andra möbler och kliver upp..ingen dum unge =)

Nu håller jag tummarna för att jag ska vinna storkovan på bingon ikväll =)

Fredag

Nu är det helg. Sköönt tycker jag. Idag har jag och william varit på stan en sväng med bettan och maria. Jag köpte ett par nya jätte fina skor till william och så tog vi en fika på mat & prat.

Sen åkte vi vidare hem till anna och fick oss lite kaffe och surr där.

Sen bar det iväg hemåt och mormor och amanda kom på besök, amanda skulle ju förstås rida dibbe och mormor ville pussas med william =)

När henrik sen kom hem så åkte han iväg för att hämta markus i stan. Han och bettan ska komma till oss imorgon så då ska han fxa i¨gång golvvärmen i köket, det ska bli jätte skönt.

Sen ska vi bjuda dom på mat och lite vin och öl, det ska bli trevligt =)

Nu ska jag mysa med mina älsklingar!! 

Flitig dag

Har vi haft idag. Jag började morgonen med lite stallsysslor, william var med och pappsen fick sovmorgon.
Sen gick vi in och åt frukost och sen städade jag hela nedervåningen, skönt att ha det gjort innan helgen.
Efter ett tag (ca 10.00) steg henrik upp och johan kom förbi strax efter det. Henrik och johan åkte iväg för att kolla på en bil och jag var hemma med en sovande william.
När dom kom tillbaka tog vi en tur till kronan med en massa skräp, riktigt skönt att bli av med alla kartonger från källaren. Och när vi dumpat skräpet så tog vi en sväng ut till örarna och hämtade hem lite spån till hästarna.

Nu har vi ätit köttfärsbiffar och mandelpotatis, det var riktigt gött =)
Jag är tröttare än tröttast så ska slänga william i säng snart och bara ta det lugnt sen och se på tv, och imorgon blir det sovmorgon för mig.

Amanda har ridit dibbe idag, det var faktiskt skönt att slippa idag. Hon och pappa åkte nyss hem.
Hon ska rida honom fredag, lördag och söndag också =) Sköönt

Snart helg IGEN

Jag tycker att veckorna går så jäkla fort, nu är det ju snart helg igen. fast det är skönt, tänk att även om man är hemma och inte jobbar så uppskattar man helgerna så mycket, men det är väl i och för sig då att roligt händer =)
Dock vet jag inte vad det blir för roligt i helgen, henrik ska mest troligt åka iväg under lördagen och köra skoter med dom andra grabbarna så jag vet inte riktigt vad jag och wiliiam ska hitta på, men nåt kul blir det alltid.
Jag är badsugen och skulle vilja åka till pite och bada, men då vill jag att henrik ska följa, kanske vi kan åka dit en sväng på söndag.

Igår var jag på stan med maria och emelie, drack en kaffe och köpte nya fotoalbum, jag börjar få lite bättre ordning på alla foton nu faktiskt, har man dom inte i album så blir det ju som aldrig att man kollar på korten och det är ju synd.

Sen kl sex var jag, anna och maria på body step, det kändes riktigt bra, man hängde faktiskt med liiite bättre denna gång =)
Och svetig som en gris var man sen, så det borde ju ge resultat så småningom.

Idag får henrik sovmorgon, han har varit så himla trött nu några dagar i streck,  så jag kanske tar en sovmorgon imorgon =)

My darling
















Det närmar sig

Williams ett års dag, och jag både längtar och inte...han har ju blivit så stoor, och självklart blickar man framåt hela tiden och man vill ju att han ska växa och lära sig nya saker...MEN...det var ju ganska mysigt när han var pytteliten också =)

Igår var jag och anna + barn hos maria och drack kaffe och surrade, jag blev även bjuden på lunch, tonfisksallad, vilket var jätte gott.
När vi varit där några timmar blev vi hämtade av henrik och så for vi till jocke och josse för att hälsa på och hjälpa dom med datorn, eller inte jag men henrik =) hehe...jag är ingen vidare datahacker...

Efter någon timme där blev magarna så tomma så vi åkte hem och åt mat. Sen gick jag och gjorde klart i stallet innan anna kom och hämtade mig för lite träning. Det var svinskönt att träna, vi körde på maskinerna och sen gick vi i gymmet, jag brände 200 kalorier på 21 minuter på en sån där trampmaskin, jag var jäkligt svettig sen.. =)
 
Idag är det minus 30 grader så jag får se om det blir någon ridning idag, kanske om det blir någon grad varmare.

Igår/idag

Igår efter att jag skjutsat hem emina så åkte jag hem och fixade stallet/hästen och gjorde middag till henrik och william. Sen drog jag iväg till maria för en bingo kväll =)
Jag blev bjuden på tre rätters middag, mycket gott !! =)
Och sen spelade vi bingo lotto, det var faktiskt riktigt kul fast jag inte vann något...men maria vann en hundring =)
Det kommer att bli bingo lotto nästa söndag också och då ska nog henrik och lars vara med, man kan ju faktiskt vinna storkovan om man har tur =) och det är ett bra söndags nöje, för man har ju ändå aldrig något bättre för sig på söndagar.

Nu ska vi snart åka iväg till kronan och se om vi hittar en källardörr, det drar så kallt därifrån.
Sen har jag lust att hälsa på någon men vi får se vad vi hittar på, inte bara vara hemma idag iaf.

Våran duktigaste unge går för fullt och springer just nu runt med en stol som han skjuter framför sig =)
Han är såååå bedårande!!!

Pappa & son totalt insnöade i en skoterfilm på datorn =) William älskar skoterfilm


Emina med skoterhjälm =)


Trötta barn

Nu har jag och henrik lagt william och emina.
Det var två väldigt trötta barn, men det är inte konstigt som dom har busat.

Vi har haft så mysigt, ätit spagetti med köttfärssås och sen glass och jordgubbar till efterrätt =)

William går jätte bra nu och är jätte duktig på att ställa sig upp själv utan att hålla i något.
Han har nog lärt sig mycket av emina eftersom att dom umgås mycket och han kan iakta allt hon kan och gör.

Nu ska jag och henrik ta igen oss i soffan och sen gå och lägga oss så vi orkar busa riktigt mycket med william och emina imorgon. Hoppas att det blir bra väder så vi kan gå ut och leka.




Önskelista

Hej jag tänkte att jag skriver williams önkelista här på bloggen så kan ni som vill ge något till ettåringen kanske få något tips =)

Önskelista

Kläder:
Strumpbyxor. Byxor. Tröjor. Body´s. Annat också välkommet, alltid roligt med nya kläder =) Allt i storlek 80.

Leksaker: Enkla pussel. Duplo. Kulram. Leksaksskoter. 

Övrigt:
Cykelsadel (så jag kan åka bakom mamma & pappa), gärna en som går att luta lite bakåt i fall jag somnar.
              Treljuling (så jag kan cykla själv) eller är jag för liten för att cykla?

Jag kanske uppdaterar listan om jag kommer på något mera så ni får väl hålla utkik här på bloggen =)
Och spara gärna kvitton på sakerna ni köper så kan vi byta om det blir dubletter av något.


Idag har jag för övrigt varit och simmat med maria en sväng...synd bara att det var så jäkla fullt med folk i bassängen så vi ides inte simma så jätte länge. Men det var skönt ändå. Tog oss en kopp kaffe där sen, Gott kaffe!
Henrik drog iväg och skulle köra skoter så farmor margareta har varit här och busat med william, GULD VÄRT!
Nu kommer snart emina hit, det ska bli så roligt. Tror att vi gör spagetti och köttfärsås till middag, det brukar william och emina tycka om =)

Otursdagen

Men vi har då inte haft någon otur alls idag. Det har varit en alldeles utmärkt dag.
Började förmiddagen med att åka till maria medans henrik åkte in till stan och fixade med ett cv.
Sen hämtade han upp oss och vi åkte hem, åt lunch, fixade lite med tvätt och satte upp ett element i stallet så det ska bli lite billigare uppvärmning där.

Sen åkte vi tillbaka till maria och lars då henrik och lars skulle fixa ett par nya skidor till henriks skoter. Blev kvar där och drack kaffe och surrade och william hittade på en massa bus, som vanligt.
Idag var det roligaste att sätta ner marias stora ljus i lars socklåda =)

Sen åkte vi vidare mot stan och åt middag på walldorf med henriks pappa janne och hans sambo.
Nu är vi äntligen hemma och ska se filmen Saw 5 och äta lite godis. MUMS =)
Imorgon kommer emina hit och ska sova över hos oss, och anna och martin ska på fest i sjulsmark, det ska bli jätte roligt att ha lilltösen här, vi längtar =)

Måste flika in med en bild på min andra utlånade häst Dean Annie, Visst är hon vacker?!


Torsdag

Idag har vi haft en mysig dag tillsammas med våra kära vänner anna och emina. William och emina har busat som vanligt och jag och anna surrat och surrat =) blev bjuden på goo lunch där som vanligt, anna skämmer bort mig =)
Var en skön dag.
Efter besöket där åkte vi hem och jag longerade dibbe på ridbanan en liten stund, det gick bra men han tyckte att det var riktigt jobbigt med inspänningstygel.
Sen rusade jag in och bytte om till träningskläder och så kom anna och hämtade mig, vi körde lite egen träning idag på lite maskiner och sånt. Det kändes riktigt bra. På lördag är nästa träningsdag och då ska vi gå på body step igen, hoppas att man hänger med lite bättre då =)
William sov bara en gång idag på förmiddgen så lillkillen var helt slutkörd efter den sena middagen. Då blev det lite välling och sen somnade han bums!
Henrik har åkt till heikki en sväng nu för att hämta nå nya skidor till skotern så han kommer väl förhoppningsvis hem innan jag somnar =) Jag skulle kunna somna här och nu känns det som, jag är en riktig trötter om kvällarna.
Nu ska jag nog se lite på tv.


















Söta barn


Svetten rann

Kan jag lova...när jag, anna och maria tränade body step idag, det var riktigt tungt, men framförallt svårt att hänga med.
Men det gick väl hyffsat iaf =)
Hittade mig tre tavlor på ÖB idag iaf, rikigt fina. Jag tänkte ha dom i matrummet, nu måste jag bara ha ett par fina gardiner också. Och INTE panelgardiner för jag är så sjukt less på såna.

Maria var snäll och kom hit strax innan kl två idag och var med william medans jag tömkörde dibbe på ridbanan, sen fikade vi, åt middag och åkte till henne för att hämta träningskläder innan anna plockade upp oss.

Nu känner jag mig både slut och fräsch efter träningspasset, ska mysa lite med Henrik.

Lägger kanske upp några bilder på några snyggingar sen.

Lite sovmorgon

Idag vaknade william 06.15 men då gick henrik och la ner honom och då somnade ungen om och sov till 07.15. Det var riktigt skönt. vid halv åtta gick jag ut till stallet och släppte ut kräken. Sen gick jag in och röjde i köket och tog fram dammsugaren och drog en repa med den medas henrik tog den andra dammsugaren och fixade sovrummet. Så nu känns det bra...att slippa dammisarna .
På en liten stund ska jag och maria åka en sväng på dollar store och ÖB. Ska kolla om jag hittar några fna BILLIGA tavlor =)

Puuh

Det var inget allvarligt med dibbe. Han har inga fel i benen han behöver bara få mera ryggmuskler så han orkar bära upp sin ståtliga kropp =)
Så nu blir det hårdkörning med longering, tömkörning och inspänningstyglar.
För övrigt har dagen bestått av besök av bettan som var med william när jag och dibbe var hos veterinären och när vi var färdiga där så tog vi en prommis till maria och drack kaffe och surrade nån timme, det var riktigt trevligt.
När vi var färdiga där så fick henrik hämta oss och så for vi hem och lagade mat, det blev panerad fiskfilé, potatismos och broccoli. Det var super gott och william åt som en hel karl =)
Sen skjutsade jag hem bettan och nu ska jag hjälpa henrik med tvätten och sen glo på tv =)

Mysig men tråkig dag

På morgonen kom maria hit och drack kaffe och surrade, sen framåt tolv tiden kom även anna och emina hit och hälsade på, vi åt lunch tillsammans här och william och emina fick leka.
Det var alltså det mysiga med dagen.

När tjejerna hade farit gick jag och william ut till stallet och gjorde klart med mockning och mat, sen tog vi in dibbe och gjorde honom klar för ett ridpass, under tiden duschade henrik som hade varit och kört skoter med johan, när han var färdig och kom ut och tog william så for jag och red, konstaterade sen ganska snabbt på ridbanan att dibbe fortfarande är halt....suck...jag bli så less. Det som var bra var iaf att benka var på stall balans och kunde fixa en tid åt mig hos veterinär henrik imorgon på wallöfs...skönt att slippa åka iväg helt långt för en veterinärkoll. Så imorgon halv tolv ska jag och dibbe knalla över till wallöfs och få honom undersökt, jag hoppas att det inte är något allvarligt.
Systeryster ska komma och vara med william under tiden då henrik är på arbetsförmedlingen just då.

Det bev maxmat till middag idag. Det var grymt gott =) Nu ska jag mysa med william innan han ska sova!!

Visst är jag fin i skoterhjälm =)


Brum Brum


Kexmonster


Nu får det sluta snöa

För nu är jag less på att skotta gården. Jag och henrik kom just in efter att ha skottat hela gården och nattat hästarna, det var riktigt mycket snö men jag är glad över att det varit så kallt så det inte var tung blöt snö.

Tidigare idag var vi hemma och tog det mest lugnt sen åkte vi iväg till team sportia och handlade lite kläder för våra presentkort, jag fick mig en ny tränings-bh som jag verkligen behövde.
Sen åkte vi vidare till margareta för lite middag, det var jätte gott och det är så skönt att slippa laga mat ibland =)

Imorgon är det träning på schemat, ska bli skitkul =) Tror att vi ska prova på lite afro.
Nu ska jag slänga mig i soffan och mysa med min henrik. kanske dricka en kopp te också =) Natti

Det blev fest =)

Innan vi skulle dra iväg på skotertävlingen så blev jag så sugen på att festa, så vi bestämde att william fick åka till farmor och sova över där.
Sen drog jag, henrik, maria och lars iväg till måttsund och kollade ett tag på tävlingen, det var sviiiinkallt så vi blev inte kvar så jätte länge. Åkte sen vidare till heikki i kallax och korkade upp vinflaskor och öl. Festade på ett tag där ute i kallax och hade riktigt trevligt tillsammans med heikki, gustav, johan och alle, sen åkte vi vidare med taxi till boviken där hanna och elin hade inflyttningsfest. Det blev en riktigt lyckad kväll med dans och skratt =)
När vi ledsnade på det så drog vi till max drive in och köpte mat till alla och åkte sedan till maria och lars och åt.
Jag och henrik knallade hem sen från dom och förfrös typ benen..måste ha varit närmare -25 iaf.

Så idag har man varit lite småsliten men ändå inte så farligt bakis. Åkte med johan, gustav och heikki och åt en pizza och sen vidare ut till heikki för att hämta bilen som inte alls ville starta så vi fick till slut bogsera igång den =)
Nu har vi varit och handlat lite och hämtat hem våran underbaraste och ska mysa med honom tills det är läggdags. Sen ska jag och henrik mysa med lite snacks och en film.

Fredag

Det här är min låtsas-sur-mun. Jag är en riktig




Alltid lika skönt med fredag, den dagen känns så himla bra.
Idag ska vi åka på bolaget en sväng och bunkra upp lite så man har hemma, jag är egentigen bjuden på fest ikväll men känner mig inte speciellt festsugen, kan tänka mig att dricka lite vin hemma men inte fara iväg och ränna =(
Henrik ville dessutom mest troligt festa ikväll med grabbarna så då kan jag ställa upp och vara hemma med lilla william.
Sen ska jag också träffa bettan en sväng idag under dagen hade jag tänkt. Vet inte om det blir att ta en kaffe någonstans i stan eller om vi drar till henne, ska höra vad hon har lust med.
Sen ska vi på skotercrosstävling i måttsund ikväll, det börjar kl sex så vi drar nog dit hela familjen och tar med oss termos med vällingvatten =)
Nu mååste jag äta frukost, är super hungrig. sen blir det nog en promenad =)

Sluta snöa

Åhh vad jobbigt med snö och blåst...det är inge kul att vara ute då. Har iaf varit ute och fixat i stallet och sen skottade jag hela gården, det tog typ en timme och jag var helt blöt i svett när jag var klar.
Blev alltså ingen morgonpromenad idag och det känns inte helt bra, men det kanske blir en i kväll om vädret lugnar sig lite.
Nu har vi nyss varit iväg och handlat badbyxor och en simring till william och lite belysning till köket, för vi ska nog till pite och bada i helgen med anna, martin, emina, maria och lars.
Nu ska vi fixa upp belysningen och sen mysa lite tills det är dax att börja med middagen.
Vi har även fått skåpluckorna på plats i köket idag medans william sov, riktigt nice =)

Igår var jag och tränade med maria och anna, och i slutet av passet då det var avslappning och man hörde "dunka dunka" musik från andra salen så blev man riktigt sugen på ett pass med mera fart och svett i =) så det får det bli nästa gång.

Här kommer några bilder


Känner mig duktig

Som än en dag har tagit en morgonpromenad =) Tog william i vagnen och även abbe (mammas hund) fick följa med eftersom han är på besök hos oss.
Kan säga att nu känner jag av träningsvärk från måndagens bodybalans pass. Ska bli intressant och se hur kvällens pass artar sig när man redan har ont i musklerna =) Men det ska ändå bli härligt och roligt. Maria ska också följa med ikväll så då får vi se vad hon tycker om lite träning =)
Kanske går vi lite på en stepmaskin eller nåt efter passet, och nästa gång vi tränar funderar jag och anna på bodystep, det lät roligt i beskrivningen.
Vad man ska hitta på idag vette tusan, får väl se vad man kan åstadkomma.

Härlig ute dag

På morgonen efter hästutsläpp och frukost hörde maria av sig och ville knalla ut på isen, och så fick det bli. Jag byltade på mig och william en massa kläder, packade lite matsäck och hämtade maria. Sen vidare in till stan för en promenad ut till gråsälören via isvägen. En helt lagom bit att gå och väl framme gjorde vi upp en eld, drack kaffe och choklad och grillade en korv =) Riktgt mysigt i det vackra vädret. Sen traskade vi tillbaka till bilen och köpte oss varsin semla på vägen hem som vi båda suktat efter läänge nu =) Å god var den, jag njöt!

Det blev sedan en tidig middag och lite stallsysslor, sen drog jag och maria iväg till syrran på kaffe och en massa dumprat om allt från hängningar till bajs... haha, att man har så dålig humor =)
Vi blev kvar där till strax innan tio, tiden bara sprang iväg.
Väl hemma igen tog jag in hästarna som lääängtade efter sin kvällsmat och  tyckte att jag var sen.
Nu ska jag slappa en stund i soffan. Imorgon blir det mera träning på stil =)

Träningsfreak ...

... Eller riktigt såå bra är det kanske inte =) hehe, men det var en hurtig dag igår. Jag började dagen med en rask halvtimmes promenad här hemma i byn.
Efter det var jag, henrik och william och gjorde några ärenden, köpte kattmat osv.
Sen fick henrik släppa av oss i rutvik hos anna och emina där vi blev bjudna på jätte god lunch. Sen blev det ju så klart en massa bus också. Och efter det tog vi en promenad på ca 40 min.
Kändes jätte bra efter det =)
När vi sedan varit hemma igen ett tag och ätit middag och tagit hand om djuren så kom anna och hämtade upp mig för lite träning på stil =) vårat första pass där nu och det kändes sååå bra, vi gick på bodybalans som var riktigt tugnt men samtdigt avslappnane, det blir nog ett pass till med bodybalans på onsdag =) jag längtar till dess.
Nu blir det frukost och sen en promenad i kylan tror jag. ska se om jag får med mig henrik.

Ny katt

Nu ska jag snart fara och hämta den nya katten, hoppas bara att den går ihop med den vi har.
Jag ska möta kvinnan som har den i ersnäs.

Idag har vi varit ute på en skoter tur och åkt förbi och kollat om lars var hemma men han var och körde skoter på annat håll.
Efter det så var vi ute på gården ett tag och drog william i pulkan och tittade på hästarna en stund.
Sen blev det matplanering och en handling på willys, det är verkligen mycket billigare att handla där om man jämnför med tex kvantum.

Nu ska jag slappa i soffan ett tag innan jag ska dra iväg för att hämta kissen.

Helt underbart...

...var det med en promenad och solen värmde så gott, nu känner jag mig riktigt pigg och fräsch.
Jag har mailat med en tjej som ska sälja sina två katter, vi ska köpa en utav dom som sällsap till våran stallkisse.
Det är en svart/vit kastrerad hankatt som är fyra år. Kanske får vi hämta den idag, jag hoppas =) Hoppas nu bara också att dom blir bra kompisar och inte slår ihjäl varandra, katter kan ju vara lite egna och bråkiga av sig.

Känner för att hitta på något idag, det hade vart jätte skönt och kul att typ vara ute och grilla eller nåt, får höra om henrik är sugen på det när han stigit upp =)

Magsjuka

Vi måste ha mest otur i världen med magsjuka =( i slutet på november hade vi en regäl släng av magsjuka och nu fick vi det igen, det började med william som jag berättade tidigare och sen blev henrik sjuk och sen jag...om jag nu räknas för att jag har inte behövt kräkas något, bara mått jätte illa och haft ont i magen. Jag har sovit mig frisk nu, igår kom mamma och hämtade william och hade honom hela dagen så vi fick vila oss här hemma, man får ändå bara dåligt samvete om han är hemma för att man inte orkar leka osv, och då sov jag mellan halv tolv och halv fyra och i natt har jag sovit som en liten gris, somnade före kl nio i går kväll och har sovit till halv åtta på morgonen, och nu känner jag mig mycket bättre =)

Nu har jag och william varit och släppt ut hästarna nyss och ätit lite frukost,
Henrik har fått lite sovmorgon idag då han inte alls sovit lika mycket som mig i natt. William leker på golvet med en bil och när henrik vaknar så ska jag höra om han vill ta en promenad, annars tar jag en själv för det är ju helt underbart väder idag.

Till min stora besvikelse så blev det ju inte hoppträning igår =( dibbe blev halt i förrgår och jag mådde ju dåligt...fast som henrik sa: Hade bara hästen varit frisk så hade du väl varit med och hängt över staketet och spytt då och då =) så det var kanske lika bra att hästen också var dålig =)

Nu ska jag busa med min lilla älskling, Hejs!

RSS 2.0