Onsdag

Har varit och tränat på morgonen och sen kom anna förbi på kaffe innan hon skulle till jobbet.
Efter williams vila och lite lunch gick vi ut och har nyss kommit in. Vi har lekt och städat lite i stallet och utanför stallet.

Nu är henrik och flyttar saras möbler till hennes lgh och vi ska snart åka dit och bli bjudna på pizza.

Jag har kommit på att jag nog inte kan träna fem dagar i streck, det får nog bli mån, tis och sen vila ons och sen träna tors, fre. Men man kan ju även träna olika muskelgrupper olika dagar så hinner musklerna återhämta sig =)

Ikväll ska jag och till maria och ha lite tjejsnack med maria och anna, det ska bli jätte mysigt, jag och maria träffas ju ganska ofta men anna hinner man knappt se nu när hon jobbar.

Imorgon är det ju valborg och då kommer maria och beata till oss, vi har  tänkt grilla och dricka lite vin och såklart cykla till byagården och se på majbrasan, williams första majbrasa =)

5 dagars träning

Jag ska nu försöka träna varje vardagsmorgon, lördag och söndag är jag ledig och låter kroppen vila.
Jag kom hem från gymmet för ett tag sen, det är helt perfekt att göra bort träningen på morgonen.
Idag ska maria färga mitt hår och sen vette tusan vad som händer idag. Men något hittar vi alltid på. Kommer väl iaf vara ute som all andra dagar. William behöver få vara ute och leka och plaska i pölarna =)

Uppdatering

Nu har helgen passerat och den har varit riktigt bra. Fredagen var vi ju som sagt på fest på bergnäset, det var riktigt skoj. Lördagen hade jag tänkt ta det lugnt, jag var och drack kaffe hos elin och hanna och sen ville therese att jag skulle hänga med ut på stan och åka lite bil med dom, så jag hakade på och det blev ännu en festkväll för min del, mötte upp lars, maria och häggan i stan och vi hade skitskoj och det blev rikigt sent! =) Festen avslutades i reveln.
Söndagen bestod av myspys med william och henrik, vi var ut och käkade på waldorf och sen hälsade vi på heikki i kallax, det var super härligt väder och skönt ute.
Idag har jag varit och tränat på morgonen och sen rantat lite med william och beata, köpte stövlar tll william på skokanonen, 120 kr, som hittat =)
Handlade lite mat på willys och sen åkte vi hem, åt middag och sen kom maria så jag och bettan hängde med henne i stallet ett tag.
När jag skjutsade hem beata följde maria med som sällskap och vi passade på att slänga lite skräp.
Nu ska jag och henrik mysa lite framför tv:n.

fredag&helg

Har just städat lite här hemma. Henrik och william har åkt iväg till saras lgh för att henrik skulle måla taken där.
Jag känner mig seg och ska slänga mig på soffan och vila lite.
Ikväll ska william åka till mormor och sova över och jag och henrik är bjudna på fest på bergnäset, elin fyller år. Det ska bli trevligt att träffa lite "gammelfolk" =)
Nä nu blir det soffan.


Mysdag

Idag började vi morgonen med att cykla till maria och lars, blev kvar där ett bra tag och blev bjudna på lunch och kaffe. Efter det så cyklade vi vidare till porsön för att handla lite så vi fick oss lite motion =)
Sen åkte vi förbi saras nya lgh en sväng och sen vidare till margareta som bjöd på köttsoppa, det var super gott.
När vi kom hem därifrån så bytte jag om till ridkläder och tog en ridtur med johanna i det fina kvällsvädret, riktigt härligt.
Nu är jag inne och ska se på tv med min karlslok =)
Orkar inte skriva mer invecklat idag, känner mig lite seg.

Härliga vårväder

Gu så skönt att vara ute i det fina vädret.
Vi har suttit ute i solen idag, anna har varit förbi en snabbis och maria har varit hos oss flera timmar och surrat och druckit kaffe. Sen tog jag och maria en cykeltur till rutvik och genom byn där,det var sviiin tungt för det blåste ju som vanligt storm... jag hostade som en galning så jag hoppas att jag inte blir mera sjuk nu.

Vi har även varit till vårdcentralen med william idag som har en sån jobbig hosta, det var dock inget allvarligt men han fick utskrivet lite hostmedicin så han kan sova på natten.

Ikväll ska jag gå över till grannen en sväng, hon hade något att visa mig, har ingen aning om vad det är. Det ska bli roligt att se hur dom bor iaf =)

Lite uppdatering

Igår var vi på pimpeltävling en sväng i den hårda blåsten, vi var inte på isen längre än fem minuter, sen gick vi in i den stora stugan där och åt korv, bulla och drack kaffe.
När vi kommit hem så fick william vila och sen skjutsade vi honom till farmor där han skulle sova.
När vi kom hem så bytte vi plats på hatthyllan i hallen och det blev riktigt bra.
Sen kom lars och maria till oss och vi drack lite vin/öl och surrade några timmar, det var jätte mysigt.

Idag på dagen har vi börjat röja på övervåningen men är långt ifrån klara där, ska fortsätta när tillfälle ges, får försöka pyssla på där uppe på dagarna då william sover så man får lite gjort.

Nu har vi precis kommit hem från farmor margareta och faster sara och william har gått och lagt sig och vi ska se på tv och mysa.

William har haft en jätte rolig dag med farmor och faster, han har fått vara på leos lekland =)

Full rulle idag

Idag på morgonen så skickade jag ut henrik och william så jag kunde städa i lugn och ro. Dom åkte in till stan och gjorde några ärenden.
Efter tre timmars städning så drog jag också in till stan, käkade lunch med bettan och var på bolaget en sväng. Kikade även förbi hos mamma en sväng och hämtade upp amanda som skulle rida.
Handlade lite på kvantum på vägen hem och sen väl hemma så bakade jag bröd och gjorde en god middag. Beata åt hos oss och amanda var och red bamba.
Nu har jag röjt undan i köket och satt brödet i frysen. Henrik drog iväg och skulle umgås med häggan, johan och heikki ett tag och jag ska se på tv om det finns något intressant att se.
Imorgon ska vi nog åka på en pimpeltävling en sväng, dock inte pimpla, men henriks pappa skulle vara där och ville gärna att vi kikade förbi en sväng.
Sen ska william åka till farmor vid tre tiden och sen sova över där så jag och henrik kan röja på övervåningen och få lite ordning där, det ser ut som ett slagfält och jag börjar bli väldigt less på det.
Nä nu blir det soffan för mig.

vill bli frisk

NU! känner mig iaf lite bättre idag men långt ifrån bra.
Jag hoppas att jag är frisk till nästa vecka för då vill jag träna.
Idag har vi varit och köpt en cykelstol till william så han kan följa med och åka cykel, det blev en som man kan tippa lite bakåt i fall han somnar.
Sen har vi varit ute på gården ganska mycket och lekt. Maria kom hit på eftermiddagen och vi gjorde klart allt i stallet till hästarna.
Henrik har dragit iväg till någon kompis, han var nog less på att vara hemma =) (jag förstår honom)
Jag känner mig trött nu så jag ska nog sätta mig och se på tv ett tag och sen blir det nog en tidig kväll för mig.

Helgen

Vi har haft en jätte mysig helg i stugan i kiruna. Vi har haft tur med vädret och varit ute mycket på dagarna. En skoterutflykt har det blivit och lite annan skoterkörning också förstås, blandat med pulkåkning  =)
Men jag säger ändå "borta bra men hemma bäst". För det var faktiskt otroligt skönt att komma hem igår och få sova i sin egna säng. Dock har jag blivit väldigt förkyld IGEN och william har också blivit lite snorig.
Jag vill bara bli frisk nu så jag kan träna och förhoppningsvis bli lite smalare så man kan ha på sig en bikini till sommaren utan att känna sig alltför obekväm.

Solen skiner nu och det är ett jätte härligt väder förutom att det blåser. Jag var grymt ridsugen idag men ska hoppa över det idag eftersom att jag håller på att svettas ihjäl av minsta lilla ansträngning, amanda skulle komma och rida dibbe.

William sover ute i vagnen och jag och henrik tar det så lugnt som möjligt nu,.
Imorgon tänkte vi röja i williams rum och börja slita ut golvmattan där så vi kan fixa till golvet. För nu börjar jag bli riktigt sugen på att göra ett eget rum till honom.

Pusst...

Nu pustar jag ut efter en dag med fart och fläkt =)
På morgonen åkte jag in till stan och gjorde ärenden och väl hemma igen hann jag bara fixa lite lunch tll william och sen bar det ut i stallet för sysslorna där och sen en ridtur med maria, gick jätte bra.
När jag sen var klar i stallet så kom hanna förbi på besök, vi fikade lite och sen åkte jag och william ut till henne och blev bjudna på mat och kaffe. Och william fck busa MASSOR, han var helt slut när vi skulle åka hem.
Skjutsade bettan till mamma på hemvägen och nu sover william och jag har precis kvällat hästarna.
Henrik har åkt till kalix med heikki för att se på skotertävling.
Nu ska jag nog sätta mig i soffan och ta det lugnt ett tag och sen blir det nog sängen ganska tidigt för mig så jag är pigg imorgon när vi åker till kiruna.
Jag hade tänkt packa ikväll men gör nog det imorgon på morgnen istället.

Påsken är här

Vad snabbt tiden går, det är redan påsk, känns som att det var nyss man sa: tänk vad mysigt med påsk och lite vår..men det är ju lääänge kvar. Men nu är vi där =)
Härligt tycker jag och nu får det gärna bli sommar på en gång, längtar efter gröna gräsmattor, fågelkvitter och fika ute i trädgården.

Idag ska jag iaf rida med maria vid tolv tiden, men innan det ska jag passa på att göra några ärenden, köpa lite påskgodis, kattmat och fara på bolaget en sväng.

Sen på eftermiddagen så ska vi packa och göra oss klara inför morgondagen då vi drar tll kiruna =)

Bättre

Känner mig bättre nu. Har inte mått illa sen i morse så jag hoppas att allt är över nu.

På fredag drar vi iväg till stugan i fjällen och det ska bli helt underbart, vi tänkte äta tidig lunch och sen åka vid elva tiden så kan william sova i bilen då.
Det är så otroligt vackert där, man kan blicka ut över fjälltopparna och se kebnes högsta punkt.
Och för henrik som vill köra skoter är det ju det perfekta stället. Blir nog någon tur för mig också, det ska bli roligt.

William blev eftermiddagstrött och ligger nu och sover ute i vagnen, han har nog lite sömn att ta igen efter att han varit sjuk.
Funderar på vad man ska göra till middag jag har idétorka, ska försöka komma på något som är hyffsat skonsamt för magen iaf.

Klarade mig inte

Från magsjukan =(
I natt har jag mått illa som tusan och sen spytt en gång, men inget mer efter det så jag hoppas att jag iaf har åkt på en mildare variant av magsjuka. Jag som försökt preppa mig med proviva, hälsofil i mängder, vitpepparkorn, kokt mat osv...jag förtjänar väl en mildare variant av denna hemska sjukdom.

William och henrik mår iaf jätte bra nu, dom är helt återställda, så nu hoppas jag att jag också blir det så vi kan åka till fjällen i helgen.

Bättre

Sjuklingarna mår bättre nu och jag har nte haft några magsjukekänningar än så länge.
Hoppas för allt i världen att jag klarar mig.

Maria har varit här idag och ridit bamba och jag följde med henne ut i skogen och cyklade, jag fick mig med andra ord ett riktigt motionspass, var helt svettig efteråt.

Sen har vi varit in till stan och handlat lite mat både till oss och till dibbe.

William somnade i bilen på väg hem och sover fortfarande så nu ska jag passa på att sätta mig i soffan och ta igen mig en stund =)

Våran sötnos idag


Nervöst

Nu är jag riktigt nervös...än så länge har jag klarat mig bra från magsjukan men man brukar ju alltid bli dålig på kvällen eller på natten så det återstår ju att se om jag också blir sjuk.

Henrik har varit jätte dålig till mitten på dagen, nu har han fått i sig lite frukostbröd, hälsofil och sockerdricka som han än så länge fått behålla.

William har inte kräkts något under dagen och han har varit på bra humör men sovit mycket, tre gånger har han hunnit med att sova och ena gången somnade han till och med i soffan, det händer inte när han är frisk, då har han inte ro till det.
Han är så himla go hela tiden och ska kramas och vara i famnen...fruktansvärt mammig, men det är bara mysigt =)

Magsjuka IGEN

Vad har jag för oturs familj..inte kul, nu har henrik och william fått magsuka. Jag hoppas att jag klarar mig.  jag ska fara och köpa hälsofil nu när mataffärerna öppnar, så kan jag försöka preparera mig.

Helgen var iaf mysig. I lördags umgicks jag och wlliam med anna, emina och maria. Vi var på stan och sen hemma hos anna och myste. Vi fem-sex tiden kom grabbarna hem från ökx och då beställde vi pizza, MUMS =)

Efter det åkte jag, anna och maria hem till maria och började dricka lite vin, tanken var utgång men jag åkte hem på kvällen då jag kände mig alldeles för trött.
Maria och anna åkte iaf med monica och sussi in till stan och gick ut. Men jag hade tydligen inte missat något.

Söndagen blev lugn på förmiddaen och sen åktjag och william till mamma/mormor och sen förbi hos beata en sväng på örnäset.

Sen blev det som sagt "spydags" william blev dålig en stund innan middagen så han fick inte äta någon middag, han fick nöja sig med välling som han knappt ville drcka. Han har iaf fått behålla lite välling i magen nu på morgonkvisten och bara kräkts lite granna så jag hoppas att han är på bättringsvägen.
Henrik är jätte dålig och sängliggandes så jag hoppas att william håller sig pigg och fräsch medans vi är på affären för jag måste ta med mig honom, henrik orkar inte ta hand om wlliam nu.

Inte bäst bildkvalité men william är lika söt ändå =)


Bra dag idag

Dagen har varit riktigt mysig. Det blev leos lekland och william hade jätte roligt.
Vi hann med en sväng till ica maxi också innan jag drog till maria och henrik och william åkte till farmor margareta.
Jag och maria bakade en massa bröd och sen blev jag bjuden på go middag där. Mätt som en gris åkte jag sen hem och tog in hästarna och nu sitter jag här.
Imorgon ska jag och william ha en mysig dag tillsammans med maria, anna och emina medans grabbarna ska dra till överkalix på skotertävling.
När dom kommer hem ska vi äta middag allihopa hos anna, martin och emina. Det ska bli jätte trevligt att umgås hela gänget.
Nu ska jag äta lite onyttigheter med min kära sambo i soffan, men lägger upp lite bilder innan det  =)


Bakdag

En riktigt bakdag blir det idag. Nu har jag bakat här hemma och sen ska jag iväg till maria och baka och käka middag. Henrik och william ska hälsa på farmor margareta och faster sara och blir bjudna på middag där.
Då får jag och henrik lite tid ifrån varandra, (som behövs då & då) och sen kan vi mysa med varandra ikväll =)

Henrik skruvar i skotern just nu, och william leker för fullt med sin leksaks skoter, efter det blir det kanske leos lekland.

Små goda baguetter =)


Fredag

Skönt med helg.
Jag har nyss varit på arbetsförmedlingen på en sån där basinfo, dötrist och helt meningslöst. Men det tog bara 45 min så det var ju ganska snabbt avklarat som tur var.
Nu är jag hemma och funderar på att baka lite bröd, jag bakade för ca fyra dagar sen men det börjar redan ta slut.
Sen i eftermiddag ska jag eventuellt hjälpa maria att baka bröd =) Mycket bakning här.

Kanske åker vi till leos lekland en sväng när william har vilat, han tyckte ju att det var så himla roligt sist.

William har inte ätit blomjord, däremot lakritsströssel =) Gott Gott


Mina kära


Uppdatering av dagen

Har inte hänt så ofantligt mycket här förutom att maria var utelåst och kom hit efter jobbet. Vi drack lite kaffe och sen åkte vi iväg och handlade lite och surrade med anna på jobbet en sväng.
Tidigare på dagen var vi även ute med william och han fick åka lite skoter med pappsen (mycket uppskattat) han älskar verkligen skotern.
Sen har vi ätit fick och potatis till middag och william har badat, nu sover lilla grisen och jag ska lägga upp lite bilder här på bloggen och sen mysa med min karl i soffan =)

Städat

Nu har vi städat och gjort lite helg fint. Skönt att göra bort det idag.
Imorgon ska jag till idiotförmedlingen 8.15 på nån basinformation... suck!
Sen vet jag inte vad helgen kommer att innehålla, eventuellt skotertävling i ökx men vi får väl se, inget bestämt ännu.
Vore iaf roligt att göra nånting.

Till veckan åker vi eventuelt upp till kiruna några dagar och hänger i stugan i fjällen,det är sååå mysigt där.

Nä nu ska jag göra lite mera nytta och sen göra lite lunch och ge william en vila.

Ont

Jag har fruktansvärt ont i nacken nu...en dålig period igen. Tanken var att jag sulle rida idag men jag vågade inte idag pga nacken. Jag är inte den som gnäller i onödan men just nu känns det jobbigt. Jag gick iaf över med dibbe till stall balans idag så en duktig tjej fick rida honom på lektion, kändes bra att lilla hästen fick motion.

Margareta och sara var här idag och åt middag med oss. Trevligt med sällskap och william fick busa med någon annan än mig och henrik.

tidigare idag var vi även in till stan och jag skrev in mig på arbetsförmedlinen, jag blir irriterad bara jag sätter min fot på det stället....dom har så jävla konstiga regler och en massa svammel som man måste hålla på med...men men vad har man för val?! Inget! Man måste ju ha pengar. Jag ska iaf försöka få mig en betald utbildning, antingen C-kort, CE-kort eller hjullastarkort. Hoppas det går vägen.

Nu ska jag be om lite massage till min stackars nacke.

RSS 2.0