Snart ett nytt år

Nu är det snart ett nytt år och trött och sliten är man. Idag har vi handlat inför nyår bland allt folk.
Vi ska ha en mysig nyårsafton med våra vänner =)

Orkar inte skriva så mycket mer idag men ska bjuda på några bilder från annandagen =)


 





 





 




Nu är julen här

Idag har jag och william varit och julhandlat på storheden med beata och lovisa. Det gick bra trots allt folk. Vi var ute i god tid så vi slapp den värsta ruschen iaf.
Efter alla ärenden så fick dibbe nya skor och sen bar det av till mommo. William och harry blev kvar där och åt middag medans jag drog iväg på waldorf med mia, hanna, jenny, lina, annika, anna, elin och lisette, jag åt som vanligt biff med bambuskott och champinjoner, MUMS =)
Sen plockade jag upp mina killar och vi åkte hem, kvällade hästarna och william och nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen.
Min kära mamma har bokat och betalat en klippning till mig, så klockan nio imorgon ska jag få bli fin i håret, och som jag har längtat, det ska bli så otroligt skönt att få tunna ut håret och få lite frisyr =)

Nä nu blir det sängen.

Bjuder på nån bild från dagens max besök =)



 

 


Full fart

Hela eftermiddagen och kvällen har varit riktigt trevlig. Hanna och mia kom först och åt middag med mig, willaim och beata, sen kom häggan och ekan och åt dom också =)
Sen drack vi kaffe och william lät sig roas av alla som kommit.
Lite senare kom även jenny och elin förbi och vi kollade på tv och pratade en massa så klart.
En jätte mysig kväll, nu är det dags för sängen, men först kommer några bilder =)


 

 






 

 

 


Härliga vinter

Vad mysigt att det kommer en massa snö =) Nu har man länge väntat på den riktiga vintern.
Jag, william och harry har varit ute och skottat på gården och sen har vi hämtat hit beata. Nu leker william och beata med duplo och snart ska jag fixa lite lunch.

William har såklart hunnit med några varv med skotern här hemma på gården också =)






 

 


Fortfarande söndag =)

Idag åkte vi över till rutvik som jag skrev tidigare att vi skulle göra. Det blev några mysiga timmar med vännerna där. Vi var ute ett tg först och grillade korv och lekte i snön.
Sen var vi inne och lekte, pratade och fikade, timmarna springer iväg när man har så trevligt så vid fyra tiden åkte vi hem och lagade mat.

Efter maten åkte vi till häggan och hämtade hem firmabilen till henrik och sen tog jag och harry en välbehövd långpromenad i skogen, riktigt härligt.

Nu har jag och henrik just sett klart vårat inspelade One Tree Hill och jag och harry och varit ute och tagit in hästarna för kvällen.

Nu ska jag bjuda på några fler bilder =)











Pepparkaksbak i klöverträsk med Maja och Havanna


Beata och William


William är på pappas jobb och kör traktor. (Nöjd kille)


söndag

Började morgonen med att släppa ut hästarna, sen tog jag och harry en timmes promenad, det var riktigt skönt, temperaturen ute är alldeles lagom nu. Nu ska vi snart äta frukost och sen är nog planen att hälsa på i rutvik en sväng hos anna, martin och emina.
Måste kanske vänta ett tag till för att anna och martin var på julfest igår så dom sover kanske en stund.
Sen vet jag inte riktigt vad planen är för idag.
Beata har ju anlänt till luleå i fredags så kanske hon vill komma ut till oss lite senare.

Nu ska vi äta lite frukost!

Hej hopp

Idag har therese och maja varit hos oss och ätit lunch och hat mysigt med mig och william.
Sen gick jag och william och tog en tupplur på 1 1/2 timme, skööönt =)
Blev dock väckta av jaana som berättar att dibbe har rivit sin hage...suck....hästen har för mycket överskottsenergi och vill bara busa med festis hela tiden så imorgon får han stå inne så ska jag försöka komma på ett sätt att bygga en ny hage, det är ju inte världens lättaste jobb att få ner pinnar i frusen backe, men det går kanske om man borrar hål =) henrik brukar vara påhittig så det löser sig nog =)

Imorgon ska jag och william åka uttill maja och therese, där ska vi äta en gemensam lunch och sen ska vi baka pepparkakor alla fyra =) det ska bli jättemysigt.

Jag går och längtar hela tiden tills det ska bli fredag, för fredag kl halv fem kommer beata hem från stockholm och då ska jag och william stå redo på flygplatsen och välkomna henne hem =)

Nu ska jag se Bonde söker fru! Det är bäst!

Idag får vi veta

Idag ska vi till kliniken med dibbe och se om han blivit bättre eller om han ska avlivas.
Jag har verklign inte en susning och vågar inte gissa...det är så svårt att se om han har gjort några framsteg.
Klockan ett ska vi vara där så vi lastar strax efter tolv, amanda och lisa följer med och hjälper till. Tanken var att jag skulle åka ensam då jesska hade för mycket plugg och inte kunde följa med, men det känns bra nu när vi är tre som åker, allt blir så mycket enklare med lastning osv.

Harry får följa med oss, så han kommer nog att va nöjd.

Nu ska jag börja klä mig och gå ut till stallet.

Harry


En seg dag

Idag mår vi inget vidare....bakis som tusan. Men det var det värt, vi var på fest hos maria igår vilket blev väldigt lyckat. Många goa människor och kanske lite för mycket att dricka för dom flesta...men det är ju sånt som händer =)

Harry, våran nya kompis här hemma mår fin fint, han har varit ute i skogen med amanda när hon red och harry blev till och med lite trött på hemvägen.
Ikväll ska jag rycka upp mig och ta en promenad med honom, det behöver både jag och harry, en 40 minuters ska jag orka med iaf =)

Jag har gått ner 4,7kilo nu på tre veckor, mycket är nog tack vare harry =) men 5 till ska bort.

Promenaderna känns så meningsfulla när harry är med och sällskap är ju inte fel.

RSS 2.0