Torsdag

Idag vaknade william kl fem igen...suck.han sover inte lika bra när inte pappsen är hemma. Bettan var iaf sååå snäll att hon tog william och gick ner, så jag fick sovmorgon till kvart i åtta. Då gick vi ut och släppte ut hästarna och åkte pulka. Sen somnade william i vagnen och jag och bettan tog igen oss med en kopp kaffe.
När william vaknat åkte vi till mamma och hälsade på, drack lite mera kaffe där och surrade.
Sen drog vi till bettan så hon fick hämta lite kläder och sen till kvarre fö att köpa lite mat.
När vi kommit hem och börjat med maten knackade det på dörren och där stod anna, så vi bjöd in henne och eminapå middag. Anna ruschade till dagis och plockade upp emina och sen åt vi middag allihopa.
Nu har anna och emina åkt hem och vi gör ingenting speciellt, william leker och donar på för sig själv och bettan sitter i soffan.
William har haft lite av en otursvecka, han har först slagit sig i soffkanten och börjat blöda i läppen, sen i morse ramlade han in i en vattenkanna i stallet och slog sig i läppen igen och sen ramlade han med ett par solglasögon och slog sig så han började blöda lite näsblod. Stackars liten, ingen utan skadorna har dock varit allvarlig och han har repat sig snabbt  =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0