Härliga dagar

I tisdags var jag och william på stranden med anna, martin och emina, riktigt mysigt hade vi =) Emina och william plaskade och busade en massa och själv fick man få sig lite färg.
Igår hälsade jag och william på hemma hos anna, martin och emina, blev en heldag där med en massa bus och god lunch, skönt att åka hemifrån då och då. Och mysigt att få umgås med anna nu när hon har semester =)

Idag har jag varit på begravning på morgonen och under tden var william hos farmor och lekte. Begravningen var för helena som gått bort alldeles för tidigt, endast femtio år =( det var riktigt jobbigt, men känns skönt nu då man fått ett avslut.

Sen har jag även lunchat med mia och storhandlat (en MASSA mat) som var välbehövt. Som tur var hade jag med mig mina kära systrar till hjälp =) Skönt när frysen och kylen är full.
Här på kvällskvisten har jag bakat en jättegod långpannekaka som henrik, johan och micke har smaskat på =)

William var vaken riktigt länge ikväll, nästan till klockan nio, var nämligen på promenad efter middagen och då somnade han när vi nästan var hemma igen, så han fick sig en sovstund och var såklart jätte pigg efter det=) Men det gjorde ingenting, han har busat för fullt med grabbarna.
Nu sover han sött och jag är nästan lite avis, tror att jag också ska gå och lägga mig snart.

Imorgon ska william åka och vara med moster lovisa hela dagen, hon ville så gärna låna honom, vi ska ta med cykeln för dom skulle cykla iväg till någon rolig lekpark och busa.
Under tiden han är där ska jag passa på att städa och hämta spån till hästarna.

Äntligen

Nu har jag och beata äntligen tapetserat färdigt i williams rum, det tog sin tid men nu jävlar =)
Känns super skönt, nu är det lite fix vid elmentet, målning i fönstret och sen ska golvet fixas och målas.
Jag vill bara få färdigt och börja möblera och göra fint till william.

Så mycket annat har inte hänt idag, tagit det mest lugnt och varit ute och lekt på gården.

Henrik är och spelar tennis med johan, per och häggan nu och jag och beata ska nog krypa ner och sova.

Helgen

Helgen har varit ganska lugn. Jag har varit JÄTTE trött och är fortfarande som en levande död. Jag fattar inte hur man kan vara så trött efter att ha sovit nästan 12timmar plus en vilopaus på ca en timme efer det.... det är nåt fel på mig. måste kanske gå och kolla mina värden eller nåt. Kanske är järnbrist eller något liknande.
I fredags var jag iaf förbi hos anna och martin en sväng på kvällen, häggan och calle var också där och dom satt och drack vin och öl hela bunten. Själv drack jag fyra koppar kaffe och fck en lång surrstund med anna.
Henrik håller på i källaren och ska få ut oljetanken, började i fredags och har nog inte så värst mycket kvar nu =) Jocke är här och hjälper honom.

Margareta har varit här både lördag och idag och rensar i vårat land, jag har lite dåligt samvete för att jag inte hjälper till men orkar inte med nånting nu känns det som.
Skulle kunna somna sittandes här och nu!!

Igår eftermiddag var vi och hämtade en fyrhjuling till william som är super nöjd=) men han kan inte köra den själv riktigt ännu, han måste växa till sig lite mer.

Idag blir det lugnt, skulle egentligen följt med anna idag när hon skulle tattuera sig kl tolv, men det blev uppskjutet till kl tre så då stannar jag hemma så inte margareta behöver vara här hela eftermiddagen och kvällen.

Nu ska jag försöka göra nåt litet som är vettigt.

Stranden & Arons


Fest seletsbruk


Några dagar

Har gått och i veckan har william sovit hos farmor två nätter, nu har han sovit hemma natten som varit och idag ska han till mormor och sova över.
Skönt tycker jag som har varit helt slutkörd. Har varit så otroligt skönt att kunna ta sovmorgon.

Har även passat på att umgås med mia och gänget vilket har varit riktigt roligt.
I förrgår bakade jag en rabarber paj som jag, mia, hanna och jenny åkte ut med till heikki, där var även johan och pär som fick smaska på paj med glass =) Själv stod jag över och drack två koppar kaffe istället =)

igår åkte bamba till himlen med sina dåliga ben och på kvällen kom festis som nu gör dibbe sällkap, det har gått jätte bra att släppa ihop dom och festis ligger redan i hagen och myser. Dom har fått gå ute i natt och det verkar som att det gått alldeles utmärkt. Dibbe kan ju vara lite kinkig och brukar vilja kommin på kvällen, men han såg nöjd ut nu på morgonen då jag och william gav dom mat.

Snart tänkte jag slänga ihop en bulldeg, det börjar snart ta slut i frysen. Men lägger upp lite bilder först =)

Blogga?

Jag är helkass på att blogga nu. Men har bara inte haft någon lust.
Kan iaf berätta att jag gått ner fyra kilo i vikt sen jag började kämpa =) så det känns riktigt bra. Jag hoppas att siffrorn på vågen fortsätter att ticka åt rätt håll och att jag kan börja känna mig mer nöjd med min kropp snart.
William mår fin fint, han badar och grejar på dagarna, han har två egna pooler, en stor och en liten =)
Henrik jobbar och står i nu och jag ska hänga tvätten och sen krypa ner i sängen så jag orkar upp med lilleman imorgon.
Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här, men lovar inget =)

Godnatt

RSS 2.0