Bilder från festen


Trött & seg

Efter gårdagens bravader =) men kul som tusan hade vi. Det var riktigt lyckat med militärtältet som partytält, varmt och mysigt med kaminen. Vi grillade och åt god mat och drog igång party med både dans och mycket tjatter =)
Vi var nog ca 15-20 personer allt som allt.
Sedan blev det som vanligt dags för krogen, som jag helst hade sluppit, hade varit mycket roligare att stanna kvar i tältet och skaka rumpan =P
Det blev iaf cleo och lite dans men jag och anna tröttnade och tog henrik i armen och ringde en taxi ganska tidigt. Det var skönt att åka hem då, man vi riktigt trött.

Nu sitter vi bara inne i lilla stugan och eldar, ser på tv och myser massor med william som vi saknat så mycket när han varit hos farmor och sovit över. Det blåser nästan obehagligt mycket ute tycker jag..hoppas vinden avtar snart.
Kommer lite bilder från festen sen =)

Ännu en mysig dag

Med våra vänner anna och emina.
Började dagen med att tvätta dibbe som var riktigt smutsig. Sen åkte vi till rutvik och tog en promenad i det härliga höstvädret. Sedan åkte jag, anna och barnen in till stan för en liten shoppingrunda. Vi hittade lite fina kläder både till oss själva och barnen. Tog en fika också med kaffe och mumsig kladdkaka.
Sedan på kvällskvisten åkte jag och anna till storheden och gick på bolaget och handlade lite käk och sånt inför lördagen då det blir att festa till =)
Nu ska jag och henrik städa till lite här i stugan och sen mysa framför tv:n.

Sovrumsväggar färdiga

Henrik har målat sista varvet i sovrummet ikväll, mycket fint =)
Jag och william har varit hos anna och emina idag, vi blev kvar där länge. dagarna går så fort när vi umgås. Vi tog en promenad och jag blev bjuden på god soppa till lunch.
Sen åt vi middag hos mamma/mormor och sen åkte vi hem till björsbyn där det blev ännu en promenad när amanda red dibbe. jag har med andra ord fått bra med motion idag, det känns riktigt bra =)
Nu myser vi bara här i våran stuga, anna var just förbi och hämtade hårtrimmern, hon skulle klippa martin och pappa/morfar håller just nu på att lasta av några grejer på våran gård.
Nu ska jag gå och mysa med min familj.

Här kommer några mysiga bilder


Fullt upp

Det är inte så ofta jag hinner skriva på bloggen. Har så mycket att stå i hela tiden med huset och allt däromkring.
Vi håller på att fixa i vårat sovrum nu, vi har målat och det blir en jätte läcker röd färg på väggarna där, golvet ska vi måla vitt som jag önskat, tycker att det är så himla fint med vitt gammalt trägolv. Henrik är dock inte lika förtjust i det men snäll som han är fick jag bestämma =)
Jag har också stora planer för williams rum, det ska bli ganska ljust och så kontrar vi nog med färgglada stora pusselbitar som henrik ska få såga ut i playwod...(vet inte hur det stavas =))
Tror att det kommer bli jätte fint.
Snart ska jag och william in till stan för att fara på bvc på sexmånaderskontrollen, efter det ska vi luncha med farmor margareta.
Nu ska jag gå ut till stallet och mocka och fixa käk till kräken =)

Sjukhuset

William blev förkyld, sen fick han väldigt tungt att andas och natten mot söndag tyckte jag att det var dags att åka in på akuten..vilket jag gjorde helt rätt i, man ska alltså lyssna på mammainstinkterna.
Det visade sig att william fått krupp, så han fick inhalera medicin med jämna mellenrum och fick även flytande kortison.
Vi blev såklart kvar på sjukhuset, under två nätter, det var inge kul alls men det bästa för lilleman. personlen var iaf jätte fina vilket kändes väldigt skönt.
Nu väl hemma igen börjar william bli frisk och det känns så bra.
Dock har pappan blivit lite krasslig, men bättre att han är sjuk är att william är sjuk..om man nu får säga så.

Idag har två snubbar varit och sanerat kallvinden på huset så nu får vi inte gå in i huset förän imorgon på dagen. Dibbe är på plats i stallet med sin nya hästkompis la bamba (bamba) och dom verkar trivas jätte bra.
Nu ska vi göra lite nytta här.

Sjukling

William är jätte sjuk, jag tycker så synd om honom. Han har feber och är jätte snorig, det bara stockar igen i näsan hela tiden. Han har varit vaken väldigt mycket i natt så jag känner mig inte allt för pigg.
Idag ska vi åka ut en sväng till kallax, rollo ska bli skodd och dibbe ska förhoppningsvis få på sig skon som han har tappat. Efter det blir det nog en sväng på apoteket och bunkra upp med lite mera alvedon och sånt.
Sen blir det nog bara att vara hemma och kurera våran lilla ögonsten.

Ikväll ska jag baka lite till saras 20 års fest som är på lördag. Hoppas att jag kan gå, är william lika dålig så kanske vi bara äter där och åker hem sen..men vi får väl se.

Nu har william vaknat så jag ska gå och pyssla om honom.

Syster/moster Beata


Bettans Markus på besök


Provar mosters mössa =)


Älskling


Smör är inte helt fel


Snyggingen i morgonrocken


William badar


Tjejfest med utgång =)


Sjukling

William har blivit förkyld, han är snorig och lite hostig. Men han är lika glad som vanligt, han har bara sovit lite dåligt.
Har varit lite slö på att skriva här , det är så mycket med allt annat hela tiden. Jag var ju iaf ut med anna och sara i lördags, vi hade skitkul, det blev cleo först men eftersom att det var så trist så gick vi på olivers och där var det lite mera drag, vi dansade hela natten =)
I veckan har jag och william varit hos anna och emina både måndag och tisdag och myst på med dom =)
I huset har det väl inte hänt så värst mycket, men stallet är i stort sett färdigt. På måndag flyttar dibbe och hans nya tjej in i stallet, ska bli så jäkla kul =)
Nu ska jag och william göra oss klara och gå en sväng till apoteket, sen kommer pappa/morfar med älgkött till oss..mums =)

William har lärt sig att sitta själv


Lördagslängtan

Nu längtar jag till lördag, då ska jag ut med brudarna =)
Fast lite jobbigt känns det också för att man är så jäkla pank nu =( men ska göra det till en rolig men billig kväll.

Henrik har jobbat på jätte bra i stallet denna vecka, och nu börjar det faktiskt se ut som ett stall.
Jag har varit inne i huset och slipat och spacklat, det är såå jäkla tråkigt, men det måste ju göras.
Nu har henrik just vaknat så vi ska väl åka till huset snart.

William har blivit så duktig..han kan sitta själv, han lärde sig det jätte fort, bara på några dagar. Men man får fortfarande ha något mjukt bakom honom så han inte slår huvudet i fall att han hittar på att han ska kasta sig bakåt  =)

William på kalas hos kompisen Emina


Födelsedagsbarnet Emina 1 år (1 sept)


William med gammelfarmor


Hos gammelfarmor i haparanda


William myser med pappsen


stallbygge

Nu är det full rulle på henrik som ska bygga stall...eller iaf fixa inredningen i stallet. Han jobbar på så bra och det är sååå underbart att han bara är så bra på allt =) Jocke har varit till stor hjälp också, guld värt!
Jag hjälper till på ett hörn då och då men fixar lite inne i huset också, sen måste jag ju vara med våran underbara unge också.
Idag har bettan varit med till huset också och plockat tio liter vinbär, hon skulle göra saft.
Hon ska följa med imorgon också.
Jag och william har varit hos henne hela eftermiddagen/kvällen, hon bjöd på middag och sen latte med bullar..mums =)
Pratade med anna här på kvällskvisten och vi kom än en gång fram till hur lika åsikter vi har, är så roligt att få ha dig som vän Anna, du är en guldklimp.
Nu ska jag skutta ner i sängen med william som redan sover gott. Natti Natti

Eminas Stora Dag =)

Planen för idag är att först mata den magra hästen =) sen ska vi väl umgås med pappsen innan han börjar jobba. I eftermiddag ska vi åka på kalas hos emina som fyller 1 år, hon blir stora damen, ska bli roligt att träffa hela familjen =)

RSS 2.0