Tjejfest med Anna, Maria & Monika


Tungunge =)


Busfrö


Fest + Annat

Har inte skrivit här nu på ett tag igen men jag hinner faktiskt inte riktigt med det. Allt som har hänt sedan jag skrev sist minns jag nog inte så här på rak arm. Jag kan iaf berätta att vi har rivit ut köket från huset och även varit till ikea och valt ut ett nytt =) det kommer att bli sååå fint och jag längtar tills det är färdigt så vi kan flytta in i stora huset och slippa det här lilla.

William växer och blir så stor, han kröp för första gången igår, mamma är så stolt =)

Idag har vi varit hemma på förmiddagen och byggt en större hage till hästarna, sedan när henrik for på jobbet åkte jag och william till rutvik och anna färgade mitt hår, bjöd mig på lyxmiddag och barnen fick leka lite granna =)
Håret blev riktigt fint, jag är jätte nöjd. Det blev en mörk brun färg. (tack för hjälpen gumman)

Nu måste jag lägga william, lägger upp lite nya bilder senare =)

Här kommer lite bilder


En vecka sen

Veckan har varit bra ´men som vanligt mycket att göra. Igår fyllde mamma/mormor år så vi ska ha födelsedagsfika för henne idag. Men först ska hon komma och hämta william och ta med sig honom in till stan, ´william och mormor ska gå på vernisage i kulturens hus och säkert hitta på en massa andra mysiga saker också. och medans dom roar sig så ska jag och henrik passa på att göra ett ryck i huset, vi hade tänkt få klart sovrummet och påbörja i vardagsrummet lite mer. ska bli såå skönt att få flytta in i huset för nog är lillstugan mysig men nu börjar jag bli riktigt less på det jätte lilla köket osv..
 Nu ska vi äta frukost.
Ska lägga upp bilder också, få se om jag hinner idag.

RSS 2.0